Dec 5, 2010

Bertudung, Tapi.....................

Share

Salam Buat Semua,Jom Main Teka-Teki Nak...?? *Angguk Pala Cepat...!!!* Okey, Korang Cuba Perhatikan Gambar Rajah Di Bawah Dan Cari Benda Tersembunyi...!!! Dapat Tak...???


Jawapan : nʇı ƃunpnʇɹǝq ʞɐpıʇ ƃuɐʎ uɐndɯǝɹǝd ʇnʇnl ıp nʇɐq ʇɐʍɐɹǝɾ ʇɐdɐpɹǝʇ

Ctrl+A Untuk Melihat Jawapan Tersembunyi.. Hahaha.... Jawapan Korang ??


LABEL
Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang LIKE Di Bawah.



22 comments:

miss anne December 4, 2010 at 5:02 PM  

scary btol..
kalau nak pki, pki la btol2..
rasa dia pki seluar tapi seluar tu sgt jarang mcm stokin

Anonymous,  December 4, 2010 at 5:40 PM  

ni laaa kes pakai legging ikut warna kulit...tp suar dalam kaler itam

Anonymous,  December 4, 2010 at 5:45 PM  

nampak sgt ni gambar edit. laknatullah la kepada siapa yg membuatnya. anda sedang menjatuhkan maruah islam

faradeeba December 4, 2010 at 7:02 PM  

aish. memalukan betol.
tkde org tegur ke ek???
huhuhuhu

:D

MyFunDarkSide December 4, 2010 at 8:30 PM  

Legging dia jadi transparent lepas kena air. Lame..

hans December 4, 2010 at 9:36 PM  

haih
perempuan nih pun salah sebab pakai seluar yg xsesuai untuk mandi
yang snap gambar nih pun lagi lah teruk
skrg dah tersebar
haih
jadi,peringatan pada wanita2
sebelum mandi fikir dlulah kan seluar anda sesuai ker tak

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

Fatul Akrul Ramli December 4, 2010 at 10:49 PM  

haha.. ada seluar tu, tapi lol

Nur Areefah December 4, 2010 at 10:59 PM  

tertinggal seluar dalam almari tu

NHIDAYAT December 4, 2010 at 11:40 PM  

setuju dgn miss anne...macam sock

Anonymous,  December 6, 2010 at 12:42 AM  

dier pkai swim suit ngan legging la

Boloque December 6, 2010 at 12:59 AM  

sekali tngok memang kelakar..apa sudah jadik dgn minah tudung nih..

TERBARU: 20 Peristiwa Penting Islam Di Bulan Muharram

zulkbo December 6, 2010 at 1:03 AM  

salam..
kalau gambar ni di edit..
tanggung la dosanya..kalau betul
gambar ni,memang tak berakal
perempuan ni..memalukan wanita islam
ermmm...nauzubillah..

encHIx laNDax December 6, 2010 at 2:29 AM  

ini bukan edit ni~tapi kes legging nya yang nipis~

Anonymous,  December 6, 2010 at 7:58 PM  

sahih otak besar taik ikan bilis ni. sapa punya bini lah bodo mcm lembu ni? eeeikkkkk uwekkkks

Anonymous,  December 8, 2010 at 4:52 AM  

Miss Anne kenal ke budak perempuan ni? secara logiknya mana mungkin kalau dia bertudung kemudian pakai seluar macam tu jkan. Kalau gambar ini impose nakallah sapa yang buat tu. Tapi kalau ambar ini ori, ini satu penghinaan besar kepada agama. mudah2an gambar ini palsu jlah - B_B

Rabiatul Adawiyah December 9, 2010 at 4:28 PM  

Seluar legging tp underware hitam.. adoi.. malu la.. takutnya.. siapa kenal pompuan ni, meh beli swim suit muslimah kat aku.. :)

Elraine December 15, 2010 at 9:50 PM  

Nie kes legging warna tone kulit la.. Kalau tgk betol2, ada edge seluar kat bwh. Silapnya, akak nih pakai underwear hitam. Tu yg jadik gitu. Haiii... sbb nih la saya tak suka gi mandi2 kat tempat orang ramai. Takut ada apa2 yg tak patut, boleh ternampak lak. Hish!

Shamsul January 18, 2011 at 5:44 PM  

Tp kalu legging xkan la dia x pasan underwear dia dari depan.. aku rasa cam edit je..

Related Posts with Thumbnails

Sila Tinggalkan Link Blog Anda Di Sini...

From 14 March 2010

  © Disclaimer : Sebuah Blog Merapu Yang Di Ilhamkan Oleh aReal Media Group's