Feb 15, 2011

Gambar Pertunangan Ally Iskandar & Aishah Zainal

Share

Salam Maulidur Rasul.. Apa Habaq Korang Suma...? Petama Skali Aku Nak Minta Maap Bebanyak2 Pasal Lama Gila Tak Update Blog Ni... Bukan Malas, Tapi Kerja Yang Menimbun2 Telah Membataskan Masaku Untuk Menulis Mengopy/Paste Di Blog Yang Sunyi Ini... Choiii... Ayat Takleh Blah Der... Ini Suma Alasan Jer... Hahaha... Okey, Berbalik Kepada Pangkal Jalan, Mesti Ramai Diantara Kita Yang Dah Pon Tahu Yang Pengacara TV3 Paling Best Dan Aku Paling Suka, Ally Iskandar, Telapun Selamat DiTunangkan Dengan Pasangan Pilihanya, Aishah Zainal, Yang Merupakan Naib Juara Program Realiti Gadis Melayu Musim Pertama.Dengan Bertemakan Warna Merah Darah Dan Hitam, Majlis Itu Selamat Diadakan Di Kediaman Pasangan Sebelah Perempuan (Aishah Zainal) Di Ampang Pada Jumaat Yang Lepas.. Tahniah Diucapkan Kepada Pasangan Yang Bagi Aku Memang Secocok Gituw... Haha..
Underwear Anyways, Semoga Cepat Mendirikan Rumahtangga Dan Menimang Cahaya Mata.. Aminn...!!! Kat Bawah Ni Ada Beberap Keping Gambar Yang Sempat Aku Cekau... Layannnnzzzz......


P/s:Majlis pertunangan Yang Meriah.. Jangan Jadi Macam Kat Video Bawah Ni Udah... Mat Saleh Yang Cetek Akalnya.. Hehehe..
Kongsi Gosip Ini Di Facebook Anda Dengan Menekan Butang SHARE Di Atas.Related Posts with Thumbnails

Sila Tinggalkan Link Blog Anda Di Sini...

From 14 March 2010

  © Disclaimer : Sebuah Blog Merapu Yang Di Ilhamkan Oleh aReal Media Group's