Mar 30, 2010

Din Beramboi, Pelawak dan D.J. ERA Koma

Share

Terkejut Beruk Apabila Aku Terima SMS Dari Member Yang Memberi Tahu Mior Ahmad Fuad Atau Lebih Dikenali Sebagai Din Beramboi Sakit Tenat Dan Sekarang Berada Di Hospital Selayang.. Bila Aku Tanya Dia Kenapa, Dia Pon Tak Tau.. Apa La Mamat Ni... First Aku Ingat Dia Memain Je.. Pass Tu Time Balik Rumah Tadi Tengok Kat Email Ngan FaceBook Baru Aku Dapat Tahu Yang Din Beramboi Betul-Betul Terlantar Di Hospital Sekarang Ni.. Tapi Kenapa ? Kali Ni Aku Try Google Dan Visit Blog selebriti Yang Lain..

Din Beramboi  Kritikal,Sakit,Koma,dj era,hospital,berita,tempatan,update,pelawak,pelakon,drama,komedi,pelawak,S.E.O,money,traffic,sembuh,derma,kenapa,dimana,?,aku pun tak tau apa aku merepek ni ??


Rupanya Din Beramboi Dikatakan Telah Dijangkiti Dengan Jangkitan Kuman Kencing Tikus @ Leptospirosis Semasa Menjalani Rakaman Rancangan "Pet Show" Bersama Aflin Di Zoo Negara Baru-Baru Ini.. Selain Itu, Din Beramboi Terpaksa Di Beri Ubat Tidor Kerana Beliau Sukar Untuk Tidor Ketika Waktu Malam.. Mungkin Kerana Menahan Kesakitan.. Beliau Yang Sekarang Ni Ditahan Di Wad ICU Kerana Organ Dalaman Beliau Sudah Tidak Berfungsi.. Ya Allah.. Kau Selamatkan Hamba Mu Ini.. Doktor Memberi Tempoh Selama 24 Ke 48 Jam Bagi Menyelamatkan Din Beramboi..

Doktor Memerlukan Penderma Darah Jenis "O" Bagi Cubaan Menyelamatkan Din Beramboi..
Jadi Kepada Pembaca Di Luar Sana Yang Ingin Menderma Darah Kepada Din Beramboi Boleh La Ke Hospital Selayang Untuk Menderma..

Bersama Kita Mendoakan Supaya Din Beramboi Cepat Sembuh.. Amin

.


Extra TAG : Din Beramboi Kritikal,Sakit,Koma,dj era,hospital,berita,tempatan,update,sembuh,derma,kenapa,dimana,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,?,Pantun Din Beramboi


Din Beramboi  Kritikal,Sakit,Koma,dj era,hospital,berita,tempatan,update,sembuh,derma,kenapa,dimana,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,Din Beramboi,?,aku pun apa aku merepek ni ??Related Posts with Thumbnails

Sila Tinggalkan Link Blog Anda Di Sini...

From 14 March 2010

  © Disclaimer : Sebuah Blog Merapu Yang Di Ilhamkan Oleh aReal Media Group's