Apr 26, 2010

(Terbaru) Kuman KU2 Masuk ICU Hospital Tawakal

Share

Terkejut Beruk Aku Apabila Membaca Update Terbaru Dari Blog Si Laser Azwan Ali Menyatakan Bahawa Kuman @ BOB, Salah Sorang Dari Ahli Kumpulan KU2 Sekarangg Berada Di Wad ICU Hospital Tawakal. Baca Berita Ini Seterusnya

Kuman ku2 masuk icu,kuman ku2 sakit,kuman ku2 di hospital,kuman ku2 terbaru, cerita terbaru kuman ku2Kalau Korang Ada Mengikuti Perkembangan Kuman Di Facebooknya, Dia Sebelum Ini Ada Menyatakan Bahawa Keadaanya Tidak Berapa Stabil Dah Telah Dimasukan Ke Hospital Tawakal Pada Sabtu Yang Lalu.Kuman Atau Nama Sebenarnya Husni Mohd Rawi, Sebelum Ini Pernah Masuk ICU Pada Bulan Okotber 2009 Disebabkan Paru-Paru Berair. Kali Ini Aku Masih Lagi Tak Pasti Punca Kuman Dimasukan Semula Ke ICU..

Kuman ku2 masuk icu,kuman ku2 sakit,kuman ku2 di hospital,kuman ku2 terbaru, cerita terbaru kuman ku2


Nanti Kalau Ada Apa2 Update, Aku Akan Post Ok...!!! Stay Tuned..

P/S:Marilah Kita Bersama-Sama Mendoakan Semoga Kuman Cepat Sembuh.. Amin

QQ4 comments:

morriss April 26, 2010 at 1:00 PM  

doakan yg terbaik wt kuman...

sUkE GoSiP ( A57 ),  April 26, 2010 at 2:49 PM  

Harap2 kuman cpt sembuh risau dengan trend artis meninggal tahun 2010 nie. Tak silap tahun nie aje dah 4 ke 5 orang artis dalam Malaysia meninggal dunia daripada yg sakit tua, jangkitan kuman, demam denggi, x-c'dent dan macam2 lagi. Mana la tahu klu kuman sembuh nanti bleh slim c'kit. Doakan kesihatan untuk kuman.

Anonymous,  April 26, 2010 at 11:13 PM  

tekena virus kuman la tu..

mamakmuda April 30, 2010 at 5:08 PM  

Yelaaaa....ye laaa... aku komen la nie.... Buasir kunuuunnnnn... Aku kejut gak!! Aloh bro... Doa ku moga bro Bob segera sembuh n kembali menghiburkn kita smua.... DAH, AKU KOMEN DAH!!!

Related Posts with Thumbnails

Sila Tinggalkan Link Blog Anda Di Sini...

From 14 March 2010

  © Disclaimer : Sebuah Blog Merapu Yang Di Ilhamkan Oleh aReal Media Group's