Jul 20, 2010

Jom Vote For Fazreal Ryan...!!! Yeah...

Share

Salam Kepada Pembaca2 Yang Budiman *Ayat Membodek* Di Sini Aku Ingin Meminta Jasa Baik Korang, Family Korang,Kawan2 Korang, Jiran Korang Dan Yang Sama Waktu Denganya Untuk Vote For Ryan Bagi Melayakan Ryan Menjadi Cover Album Majalah Pa&Ma Di Bulan Yang Mendatang..

Muhammad FazReaL Ryan
10 Bulan

Klik Di Sini Untuk Vote For Ryan..
Cara2 Dia Senang Je..Just Type AFUNDI Dan Hantar Ke 33132 Korang Masuk Kat Website www.majalahpama.com.my Ni Pastu Cari Nama Muhammad Fazreal Ryan..
 Dan Tekan Butang Undi Laju-laju, Ni Sample Website Tu..
(klik pada gambar tuk tumbesaran wokey....)
Haa... Nampak Tak Gambar Ryan *Dalam Petak Merah* Yang Chomel Lote Tuh...? Undi La Bebanyak... Takde Limit.. Undi Sampai Muntah Darah Pung Boleh.. Miahaha .. Nanti Kalau Dia Menang, Aku Belanja Korang Semua Makan Sup Bulu Ayam... Hihihi... Dan Kepada Sesiapa Yang Ade Barbie Baby,  Korang Pon Boleh Sertai "Bayi Bulan Ini", Mana La Tau Korang Bernasib Baik.. Pas Join, Korang Boleh Gak Bagi Link Kat Aku Nanti Aku Tolong Vote Sebanyak 16 Juta Kali 'Tuk Baby Korang Okeh.. Tapi, Korang Kena Baca Syarat2 Dan Terma Ini Dulu Sebelum Join..

SYARAT PENYERTAAN
1. Peraduan BAYI BULAN INI - Terbuka kepada bayi yang berusia 2 tahun ke bawah.
2. Hanya penyertaan dengan gambar “close-up” terbaru yang jelas dan menarik sahaja yang akan dinilai. Gambar kabur atau imej terlalu kecil tidak akan dilayan.
3. Pertandingan akan berterusan setiap bulan sehinggalah dimaklumkan oleh pihak editorial web kelak.
4. Bukti e-mel tidak boleh menjadi bukti penghantaran.
5. Pihak kami tidak bertanggung jawab terhadap gambar yang tidak sampai atau dengan borang penyertaan yang tidak lengkap.
6. Sebarang pengesahan mengenai penerimaan gambar tidak dapat dilakukan oleh pihak kami sepanjang pertandingan ini berjalan.
7. Sebarang perubahan hadiah tertakluk kepada pihak editorial web.
8. Pemenang akan dipilih berdasarkan peratusan markah tertinggi. Peratusan markah dibahagi kepada dua iaitu 30% undian melalui web dan 70% undian dari pengadil. Keputusan pengadil adalah muktamad.

Pihak editorial web berhak menggunakan gambar-gambar yang dihantar untuk tujuan promosi dan aktiviti berkaitan laman web dan majalah Pa&Ma.
9. Peserta yang pernah disenaraikan sebagai pemenang TIDAK akan dipilih lagi sebagai peserta dan pemenang.Senang Je Kan... So.. Jangan Berlengah Lagi.. Hadiah Menarik Menanti Anda.. Jumpa Anda Di Sana... *Di Mana ??*

Update: Ramalan Paul The Sotong Gila...


P/s: Memain Je Tau.. Percaya Kepada Sotong Gila Ini Merupakan Perkara Syirik.. Semua yang Berlaku Hanyalah Kebetulan...


LABELRelated Posts with Thumbnails

Sila Tinggalkan Link Blog Anda Di Sini...

From 14 March 2010

  © Disclaimer : Sebuah Blog Merapu Yang Di Ilhamkan Oleh aReal Media Group's